KÜLFÖLD

Hatalmas erőkkel vonult a rendőrség a bevásárlóközponthoz, 200 diák verekedett össze

Lezártak két plázát Kaliforniában, miután több száz tini verekedett össze.
  • Szerző: Ripost

Két bevásárlóközpontnak is a tervezettnél órákkal korábban kellett bezárnia a kaliforniai Stoctonban, miután nagyjából kétszáz kamasz összeverekedett december 26-án, délután fél hat körül.

A rendőrség jelentése szerint a verekedés a Weberstown plázában tört ki. A rendőrség tizenöt autóval vonult ki a helyszínre. Miután a verekedőket kiszorították a bevásárlóközpontból, azok a parkolóban folytatták a verekedést, majd átmentek az út túloldalán lévő Sherwood pláza parkolójába, ahol még mindig balhéztak. Biztonsági okokból a másik bevásárlóközpontot lezárták, rendőrség pedig feloszlatta a tömegetírja a The Hill című hírportál.

Az incidens során többen megsérültek, de csak egyetlen embert szállítottak kórházba súlyos sérüléssel. Egyelőre nem tudni mi indította el az eseményeket. Többen úgy tudják, minden azzal kezdődött, hogy valaki rátámadt egy eladónőre az AT&T telekommunikációs cég egyik üzletében, de ezt az információt hivatalosan nem erősítették meg – írja a Newsweek.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, egy bűnmegelőzési szervezet pedig 1000 dolláros (közel 300 ezer forintos) nyomravezetői díjat ajánlott fel azoknak, akik segítenek a felelősök kézre kerítésében.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?