KÜLFÖLD

Hasfájásnak tűnt, egy óra múlva karjaiban tartotta kisbabáját egy pincérnő

A fiatal nőnek fogalma sem volt arról, hogy várandós, mivel negatív lett a terhességi tesztje.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas meglepetéssel ért véget egy 20 éves nőnek az egyik műszakja. A pincérnő már kora reggel némi hasfájást érzett, de úgy gondolta képes dolgozni. A műszakja során, azonban egyre intenzívebbek lettek a fájdalmai.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jodi-Marie Ash azt hitte, hogy valamit rosszat evett, de egészen más okozta a „problémáját”. Nyolcórás műszakja végére kínzó fájdalmakkal küzdött, és kórházba szállították.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A nőn terhességi tesztet végeztek, majd az orvosok közölték vele, hogy várandós, és már vajúdik. A következő órában pedig életet adott egészséges és gyönyörű kislányának.

A nő a Mirror oldalának elárulta, hogy a terhessége alatt végig fogamzásgátló tablettát szedett, de néha elfelejtette bevenni. De mivel nem nőtt meg a pocakja és egyéb tünetei sem voltak, így fogalma sem volt arról, hogy terhes.

Ugyan a szülést megelőző öt hónapban egyszer gyanakodott, de akkor negatív lett a terhességi tesztje. Most, hogy lánya, Skyla Grimsey már egyéves, az édesanya háromhavonta terhességi tesztet végez, hogy ne érje újabb meglepetés. Jodi-Marie, aki az Essex-i Basildonban él, azt mondta: „Hasfájással mentem kórházba, és egy babával jöttem ki onnan.”

„Azt hittem, hogy a fájdalom vakbélgyulladás, gyomorfájás, vagy hogy valami rosszat ettem. Egy pillanatig sem gondoltam, hogy vajúdni fogok. Azt hiszem, leginkább megdöbbentem és meglepődtem, az egész egy kicsit szürreális volt” – tette hozzá Jodi.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?