KÜLFÖLD

Borzalmas tragédia: halálra marcangolta a 13 éves lányt egy falka megvadult kutya

A szülők legrosszabb rémálma vált valóra, amikor holtan találtak rá az eltűnt tinédzser lányra.
  • Szerző: Ripost

Az egész várost megrázta, amikor holttan találtak rá az eltűnt 13 éves lányra egy arizonai ösvényen. Lyssa Rose Upshaw nyakán, fején és lábain olyan kiterjedt sérülések voltak, amelyek kutyaharapásra utalnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal lány halálát balesetnek minősítették. Az orvosszakértő szerint egy kutyafalka támadt rá a fiatal lányra. Upshaw állítólag az otthona közelében sétált, amikor megtámadták az állatok.

A tinédzsert magzati pózban összegömbölyödve találták meg, és látszott, hogy több helyen is kiharaptak a húsából. A boncolási jegyzőkönyv szerint a ruhája szakadt volt, és kosz borította.

A rokonok 20 agresszív kutyát láttak a házuk közelében, miközben Upshaw-t keresték. A kutyák megpróbálták megharapni a tinédzser édesanyját és nagynénjét is, amikor lefelé sétáltak a dombon.

Upshaw édesanyja korábban azt mondta a Crime Online oldalának, hogy egy család elrejtette a lánya halálában nyilvánvalóan érintett kutyákat, mielőtt az állatvédők megérkeztek. Azt állította, hogy a hatóságok végül 12 kutyát találtak egy ingatlan lezárt épületében, de szerinte a család további kutyákat rejtett el egy másik helyen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?