KÜLFÖLD

„Ha valaki meghal, azt gondoltam, nekem kell” – megsérült a 6 éves kisfiú, miközben húgát védte a megvadult kutyától

Hősként viselkedett a bátor kisfiú.
  • Szerző: Ripost

Az egyesült államokbeli Wyomingban élő Bridger Walker egy agresszív kutya és a kishúga közé állt.

Ezzel a bátor cselekedetével a mindössze hatéves kisfiú megmentette hugicáját. Azonban Bridger súlyosan megsérült, az arcát 90 öltéssel tudták csak helyrehozni az orvosok.

Az állat június 9-én támadt rá a gyerekekre. A kisfiú arcát és fejét többször megharapta, mielőtt sikerült megragadnia húga kezét és biztonságba juttatnia mindkettőjüket.

„Ha valaki meghal, azt gondoltam, nekem kell” – jelentette ki a hős kisfiú a Daily Star oldalának adott interjújában.

A gyerekekről a büszke nagynénikéjük, Nicole Walker osztott meg egy fotósorozatot Instagram-oldalán. Bridger kórházba került, majd egy kényes plasztikai műtéten esett át, ahonnan csak később térhetett haza.

„Még nem tud mosolyogni, de folyton vigyorogni próbál. Már sokkal jobban néznek ki a sebei és jó hangulatban van. Félelmetes, hogy a személyisége még ezek után is sértetlen maradt. Szeretjük a bátor hősünket” – írta egyik bejegyzésében a nagynéni.

A kisfiú történetét a Marvel filmek sztárja, Mark Ruffalo is megosztotta közösségi oldalán.

„A valódi bátorság nem az, hogy az ember képes uralkodni magán, vagy másokkal szemben kemény fickóként viselkedik. Az igazi bátorság az, ha tudjuk, mi a helyes és annak ellenére is megtesszük, hogy megsérülhetünk” – írta Mark Ruffalo a kisfiú története kapcsán.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?