KÜLFÖLD

„Fogalmam sem volt, hogy terhes vagyok” – mentőautóban hozta világra gyermekét a fiatal kismama

Végigpiálta és bulizta a terhesség kilenc hónapját a tudatlan kismama. A mentősök közölték vele, hogy szülni fog.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő történetről számolt be egy fiatal angol nő. A 23 éves Sally Smith egy éjszakai klubban dolgozott, ahol az egyik nap váratlan dolog történt vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sally akkor tudta meg, hogy terhes, amikor beindult a szülés, amit a legszürreálisabb élményként írt le. Elmondása szerint nem érezte úgy, hogy bármi is szokatlan lenne, mivel fogamzásgátlót használt, és a terhessége alatt is volt menstruációja. Állítólag a pocakja sem nőtt meg.

halott csecsemő kamra

Képünk illusztráció
Fotó: pixabay.com

Mivel nem tudott a terhességéről, így nem hagyott fel a munkájával az éjszakai bárban, sőt barátaival a kilenc hónap alatt öt különböző fesztiválon is járt.

„Ha munka után alkoholt ittam, mindig rosszul lettem, és a barátaim azzal viccelődtek, hogy terhes vagyok. én pedig azzal vágtam vissza, hogy ha terhes lennék, akkor már nyolc hónapos lennék. Ezzel viccelődtünk a kollégáimmal, de akkor még fogalmam sem volt, hogy mindez igaz volt” – árulta el Sally a The Sun oldalának.

Állítása szerint egyetlen furcsa tünete volt, a nagyon erős hátfájdalmak, de azokat betudta a munkája során mozgatott nehéz szállítmányok következményének. Azon a bizonyos napon is munkában volt és közben elszunyókált... A fiatal nő erős hasi görcsökre riadt fel, legalábbis azt hitte…

Gyorsan hazament, és nővére tanácsára beült egy kád vízbe, de végül olyan elviselhetetlen kínok gyötörték, hogy kihívta a mentőket. Ők közölték a ledöbbent Sallyvel: szülni fog.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay.com

„A mentős belépett, én a földön feküdtem, és azt mondta: 'Nos, látjuk a fejet, biztosan gyermeket vár'. Ekkor valahogy úgy voltam vele, hogy 'oké'... Beszálltunk a mentőautóba, és már láttuk a fejét, és ahogy behajtottunk a kórházba, ott szültem meg” – emlékezett vissza Sally, aki eleinte nagyon félt attól, hogy anya lesz, de aztán minden kételye és aggodalma elszállt, amikor először a kezében tartotta a kisfiát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?