KÜLFÖLD

Féltékenységből kopaszra borotválta exe fejét egy őrült férfi

A héten kezdődött el a pere annak a migránsnak, akit azzal vádolnak, hogy féltékenységből bántalmazta, megalázta és szabadságában korlátozta korábbi barátnőjét. Hogy ne tetsszen más férfiaknak, büntetésből még a fejét is kopaszra borotválta.
  • Szerző: WM

A 26 éves Mustafa F. az arcát eltakarva lépett be a hannoveri bírósági épület tárgyalótermébe. Úgy tűnik, hogy a bevándorló csak akkor bátor, ha nők ellen kell erőszakosan fellépni. Az ügyészség szerint ugyanis a férfi egykori barátnőjét súlyosan bántalmazta, megalázta és szabadságában korlátozta.

Tavaly decemberben a libanoni származású Mustafa F. felkereste lakásán a 23 éves exbarátnőjét, majd ott magukra zárta az ajtót, hogy a fiatal nőnek esélye sem legyen menekülni. A migráns átnézte egykori szerelme telefonját, és nagyon kiakadt azokon az üzeneteken, amelyeket Alina más férfiakkal váltott.

Mustafa, az ügyészségi vádirat szerint, tíz centiméterről gázsprét fújt volt kedves szemébe, majd többször leköpte.

 

Míg a nő próbált magához térni, addig a férfi a lakásra hívta egyik barátját, akitől azt kérte, hogy hozzon magával ollót és hajvágó borotvát. Amikor a barát megérkezett, arra utasította Alinát, hogy térdeljen elé, ő pedig az ollóval és a géppel kopaszra borotválta a fejét. A dolog végeztével Mustafa megkérdezte áldozatától:

Na, szerinted így fogsz kelleni bárkinek is?

Úgy tűnik egyébként, hogy ez valami családi vonás lehet az elkövetőnél, tavaly májusban ugyanis a bátyja pont így járt el az ő volt barátnőjével. Mustafa a rendőrségen beismerte tettét, és közölte, hogy szívesen vesz Alinanak egy parókát. A libanoni bevándorlót akár 10 év börtönre is ítélhetik, ha bűnösnek találják.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?