KÜLFÖLD

Megdöbbentő: ezért gyilkolta halomra az embereket egy férfi a születésnapi bulin

Kiderült az önmagával is végző gyilkos személye, egészen elképesztő az indíték.
  • Szerző: Ripost

Friss részletek derültek ki a Colorado Springsben történt születésnapi vérontásról. Nem érkezett meg a várva várt meghívó, ezért eluralkodott a féltékenység Teodoro Maciason, aki a helyszínre sietett és hat embert agyonlőtt a vasárnapi születésnapi partin, köztük saját barátnőjét, majd önmagával is végzett – közölte a rendőrség helyi idő szerint kedden.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Brutálisan megtorolta, hogy nem hívták meg

Sandra Ibarra családi körében akart ünnepelni vasárnap, amire nyomós okból nem hívta meg a párját. A 28 éves férfi ugyanis a közel egy éven át tartó párkapcsolat során betegesen féltékeny volt, erősen kontrollálni próbálta a párját. Mivel Macias ellen nem tett a nő feljelentést, így korábban nem került a rendőrség látókörébe, s távoltartási végzés sem volt elrendelve ellene – írja az MTI.

A születésnapi vérontásban a féltékeny gyilkos megkímélte a jelen lévő gyermekek életét.

születésnapi vérontás

Képünk illusztráció (Fotó: pixabay.com)

„A gyanúsított a területre hajtott, besétált a mobilházba, és lövöldözni kezdett, majd magát is megölte. A szörnyű cselekedet középpontjában a párkapcsolaton belüli erőszak áll” – idézte az MTI Vince Niski rendőrfőnök szavait.

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja az éjjel-nappal elérhető ingyenes segélyvonalat: 116-123.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?