KÜLFÖLD

Felfoghatatlan: tragikus balesetben meghalt egy 4 gyermekes édesanya

Az anya a medencében játszott a gyermekeivel, amikor a baleset történt.
  • Szerző: Ripost

Tragikus balesetben vesztette életét egy négygyerekes, dél-kaliforniában élő családanya. A 43 éves Maria Davis éppen gyerekeivel játszott az otthoni úszómedencéjüknél, amikor egy fejest ugrott a vízbe és soha többé nem tért magához.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az anyuka emlékére állított GoFundMe oldal szerint a nő az ugrás után súlyos fej- és agysérülést szenvedett, és végül szeptember 26-án lekapcsolták az addig őt életben tartó gépekről. Davis férje a Los Angeles-i tűzoltóságnál dolgozott, ezért az asszonyt a hivatásos tűzoltók is saját halottjuknak tekintik.

A férj, Greg Davis a People magazinnak azt nyilatkozta, hogy felesége egy igazi társ volt, akire mindig, minden helyzetben számíthatott és akinek mindig azon járt az esze, hogy másokon segítsen.

„Ő volt a mindenem, sokkal több, mint egy feleség. Bármit képes voltam megtenni érte, mert tudtam, hogy ő már mindent megtett értem. Örökké hiányozni fog”.

Greg hozzátette, hogy Mariánal erősebb és eltökéltebb nővel sosem találkozott. Maria egyik testvére, Elvia Ambriz úgy emlékszik a nőre, mint az egyik legviccesebb emberre, akit valaha is ismert.

„Nagyon mélyen és sok szinten érintett minket ez a tragédia. Talán a legnehezebb, hogy elvesztettem a legjobb barátomat, aki egyszerre volt feleség, anya, testvér és lánygyermek és mindenki legjobb barátja. A hiányát sosem fogjuk tudni feldolgozni” – mondta.

A Maria emlékére létrehozott adománygyűjtő oldalon eddig több mint 26 ezer dollár (7,8 millió forint) gyűlt össze a temetési költségek fedezésére – írta a Bors.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?