KÜLFÖLD

Felajánlotta, hogy hazakíséri a kolléganőjét, brutális nemi erőszak lett a vége

Rémálommá vált a céges rendezvény vége egy 37 éves, kétgyermekes nő számára a németországi Hennefben. A szíriai származású kollégája felajánlotta, hogy hazakíséri, majd útközben hirtelen a földre lökte és megerőszakolta.
  • Szerző: WM

Céges ünnepséget tartottak tavaly szeptemberben egy hennefi szanatórium dolgozói számára az Oktoberfest alkalmából. Egy 37 éves, kétgyermekes anyuka hajnali kettőkor gyalogosan el akart indulni hazafelé. A kijáratnál azonban találkozott az egyik kollégájával, egy 33 éves szíriai bevándorlóval, aki felajánlotta, hogy hazakíséri. A nőben nem volt rossz érzés, a gyermekeik ugyanis egy óvodába jártak, az otthonuk pedig néhány tíz méter távolságra volt egymástól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció

Fotó: gettyimages

A férfi megjegyezte, hogy a későbbi áldozatnak milyen jól áll a bajor népviseletnek számító dirndli ruha. Ezek jellemzően kiemelik a hölgyek dekoltázsát.

A nő megköszönte a bókot, nem is sejtve, hogy mi vár rá pár perc múlva. A szíriai migráns ugyanis hirtelen fellökte a nőt, majd kegyetlenül megerőszakolta. Az elkövetőről a német sajtó azt írja, hogy 2014-ben érkezett a feleségével Németországba, ahol menedékjogot kaptak. A takarítóként dolgozó vádlott azzal védekezett a bíróságon, hogy részeg volt, és igazából nem is emlékszik semmire az estéből.

A bíró 3 év 10 hónap letöltendő börtönre ítélte a férfit.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?