KÜLFÖLD

Esküvői fogadalom helyett csaló vőlegénye szexüzeneteit olvasta fel a menyasszony

A menyasszony úgy gondolta, bosszút áll csaló vőlegényén.
  • Szerző: Ripost

Sokaknak megvalósult tündérmese az esküvőjük napja. Másoknak meg maga a rémálom. Így volt ezzel az a menyasszony is, aki éppen az esküvőjük napján jött rá, szeretett vőlegénye bizony rendszeresen megcsalja.

„Éppen készülődtem a hotelszobában, amikor jelzett a telefonom, hogy üzenetem érkezett. Egy csomó képernyőfotót kaptam egy üzenetváltásról. A vőlegényem és egy másik nő között... A küldő annyit írt hozzá: én nem mennék hozzá. És te?” – emlékezett vissza Casey, aki először le akarta fújni az esküvőt, majd másra gondolt. Bosszút akart állni csalfa vőlegényén.

„A lábaim ólom nehezek voltak, ahogy az oltár felé haladtam az esküvői ruhámban, ami már csak egy jelmez volt. Amikor a vőlegényem rám nézett, láthatta, hogy ez nem egy boldogságtól ragyogó nő, de fogalma sem volt, mi következik” – mesélte.

Amikor odaérkezett a vőlegénye mellé, szembefordult a vendégekkel és elmondta az igazat Alexről.

„Az esküvői fogadalmunk helyett felolvastam minden szexüzenetet, amit egy másik nővel váltott. Alex először elsápadt, majd kirohant a templomból. De én nem fújtam le az esküvőt. Úgy döntöttem, hogy egy őszinteségi bulivá formálom. Nem az az esküvő volt, amiről valaha álmodtam, de pokoli nagyot buliztunk” – mondta a Daily Star szerint.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?