KÜLFÖLD

Esküvője napján meghalt a menyasszony, három gyermeket hagyott hátra

Élete legboldogabb napja jött el a gyönyörű menyasszony számára. Ám arra senki nem számított, hogy gyászolni fog a násznép.
  • Szerző: Ripost

Szörnyű tragédia lett az álomesküvő vége: a 26 éves menyasszony hajnalban autóba ült, hogy unokatestvérével hazavigyék a nászajándékokat, azonban a lagziba visszafelé halálos balesetet szenvedtek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 26 éves Angelica Dhondup órákkal azután meghalt, hogy hozzáment gyermekkori szerelméhez, amikor Salt Lake Cityben egy terepjáró letarolta a kocsijukat.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A 36 éves vétkes sofőr a forgalommal szemben haladt, és utóbb az is kiderült, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült. A menyasszony unokatestvérét, aki az autójukat vezette, jelenleg is kórházban kezelik.

„Elvitték a nászajándékokat, és már úton voltak vissza a lagziba, alig egy mérföldre voltak… Azonban már nem ért haza a gyermekeihez, és sosem megy nászútra” – mondta a menyasszony egyik gyászoló barátja.

Angelica két fiát és egy lányát hagyta hátra. Az édesanya nélkül maradt család megsegítésére gyűjtést szerveztek a GoFundMe oldalon – írja a Bors.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?