KÜLFÖLD

Elvesztette koponyája egy részét a 12 éves fiú, akit brutálisan megvertek

Azonnal műteni kellett a fiatal fiút, de még így is kritikus volt az állapota. Kistestvérei leplezték le a házaspárt.
  • Szerző: Ripost

Ryan Hilyard és Sarah Hilyard brutálisan bántalmazták mindössze 12 éves fiúkat millsi otthonukban. A bírósági iratok szerint az áldozatot a férfi biológia fiaként, még a nő mostoha gyerekeként azonosították.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az orvosi vizsgálat egyértelművé tette, hogy a kisfiú agyvérzést kapott, továbbá az agya feldagadt. Traumás fejsérülése mellett a szemei bevéreztek és elégtelen volt a légzése is. Végül csak úgy tudták megmentei az életét, hogy koponyájának egy részét eltávolították – írja a CrimeOnline.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Sarah azt állította, hogy a fiú leesett a lépcsőről. Később már azzal mentegetőzött, hogy ugyan nem látta a „balesetet”, csak a sérülései alapján tippelte meg. Az orvosok azonban nem hittek neki és értesítették a rendőrséget. A nyomozók a házaspár otthonában nemrég eltakarított vér és hányás nyomaira bukkantak a gyerekszobában. Nem mellesleg a konyhában az élelmiszerek el voltak zárva. A hűtőt és a fagyasztót is lelakatolták.

Később a nő bevallotta, hogy megragadta a gyermek karját és ellökte büntetésként, amiért a lépcsőn szaladgált. A rendőrség a házban élő másik két gyermeket is meghallgatta, mire kiderült a szörnyű igazság...

A kicsik bevallották, utasították őket arra, hogy azt mondják testvérük leesett a lépcsőn. Hozzátették rettegnek a felnőttektől és csak négy nap után vitték orvoshoz sérült bátyjukat, akit büntetésből fojtogattak és a földön fekve is rúgták ütötték. Az is kiderült, hogy mindezt azért kellett elszenvednie, mert a két kis testvérét védte a kegyetlen apja és mostoha anyja ellen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?