KÜLFÖLD

„Úgy ismertük, mint aki soha nem adja fel!” Kocsijában találták holtan az eltűnt anyukát

Évtizedek után derült fény a tragédiára. A szörnyű halál az egész családot megrázta, az édesanya gyermekei végig bíztak abban, hogy boldogan ér véget a rémálom.
címkék:
  • Szerző: ripost

43 év után találták meg annak az édesanyának a holttestét, akit a gyermekei évtizedeken át kerestek. Szörnyű halál érte az asszonyt, aki 1978 július 25-én tűnt el New Hampshire-ből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Alberta Leeman földi maradványait múlt pénteken találták meg a Connecticut folyóban abban az autóban, ami a nő nevén volt.

halál

Szörnyű módon ért véget az édesanya élete
Fotó: Pixabay

A zaklatott család 43 évet töltött a válaszok keresésével, nyomon követve a híreket, kutatva az anyukát, félve attól, hogy cserbenhagyják, mert talán fogolyként tartják fogva valahol.

„Úgy ismertük, mint aki soha nem adja fel” – mondta el a Daily Starnak az asszony lánya, Nancy Mclain.

Ő és lánya, Roxanne McLain Vermontban élnek, néhány kilométerre attól a helytől, ahol Leeman autóját megtalálták pénteken.

„Soha nem gondoltuk, hogy itt van a közelben” – fogalmazott Roxanne, az elhunyt nő unokája, aki mindössze 16 éves volt, amikor a nagymamája eltűnt.

Az előzetes vizsgálatok szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel a halálesetet illetően, és bár a nő személyes holmija és az autója bizonyítékként szolgál, egyelőre folyik a holttest azonosítása.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?