KÜLFÖLD

Életét vesztette egy autista kisfiú, 9 percig ültek a nyakán -videó

A tinédzser fiú rohamot kapott, csépelni kezdte a körülötte állókat, amikor egy járőr közbeavatkozott...
  • Szerző: Ripost

Teljesen összetört egy louisianai házaspár, miután egy szörnyű tragédia miatt el kellett veszíteniük 16 éves autista fiukat. Egy helyi bevásárlóközpont térfigyelő kamerája rögzítette a sokkoló pillanatokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A CrimeOnline információi szerint, az autista tinédzser pofon vágta magát, majd pedig az édesapját is. Az apa és fia néhány percig „küzdöttek” egymással, amikor az egyik jelen lévő rendőrtiszt közbelépet.

Annak érdekében, hogy leállítsa a fiatalt, a földre teperte és rátérdelt, majd még meg is bilincselte. A járőrnek tisztában kellett azzal lennie, hogy a fiúnál nincsen fegyver, mégis több mint 9 percig nem szállt le róla. Ennek következtében a súlyosan autista Parsat életét vesztette.

A történtek fényében a szülei pert indítottak a hatóság ellen, mivel állításuk szerint gyilkosság történt. A seriffhivatal elnézést kért és részvétéről biztosította a családot, de közleményük szerint: nem tartják hibásnak Jefferson Parish Coroner tisztet, aki szakszerűen járt el.

Az orvosszakértő jelentése szerint egyébként Parsat halálához a súlyos magatartászavarát kiváltó, pszichotikus rohama vezetett. A halála véletlenszerű volt, amiben a kóros elhízása, a megnagyobbodott szíve és rohamokra való hajlamossága is közrejátszott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?