KÜLFÖLD

Édesanyjuk holtteste mellett találtak rá a két kisgyermekre, napokig vigyáztak rá

A borzalmas tragédiát csupán a kicsik élték túl. A fegyveresek a család vagyonát akarták megszerezni.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan családi tragédia történt az amerikai Virginiában. Az egyik helyi ingatlanba fegyveresek törtek be, hogy borzalmas pusztítást végezzenek. Három embert kegyetlenül meggyilkoltak, de két kisgyermek túlélte a támadást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rachel Ozunát, 14 éves fiát, Kyrrust és barátját, Michael Colemant megkötözték, majd elvágták a torkukat. A támadók nem tudni mi okból, de a kisgyermekeket megkímélték. A rendőrség információi szerint a két kisgyermek édesanyjuk holtteste mellett kuporgott, amíg rájuk nem találtak. Összesen három napig voltak összezárva megölt családtagjaikkal.

A rendőrség kijelentette: nem szabad tiltott gyűléseken részt venni

Fotó: 123RF

A tragédiára a tinédzser fiú édesapja jött rá, amikor napokkal később felkereste volt párja házát. A férfi valószínűleg aggódhatott, hogy nem kapott hírt gyermekéről. Amikor a házhoz ért és megpillantotta a sokkoló látványt, azonnal értesítette a hatóságot.

„Valakit meggyilkoltak. Meg van kötözve a fürdőszobában és egy vértócsát is látok” – hallatszik a 911-es segélyhívásban. A borzasztó körülményeket később a rendőrök testkamerája is megerősített. Rachel Ozuna arccal lefelé borulva, saját vérében fagyva hevert, mellette állt két éves kisfia és a közeli hintában ült csecsemő korú kislánya. Édesanyjuk holttestétől a helyettes vitte el a kicsiket.

A gyanú szerint az édesanya barátja, Coleman drogdílerkedett és köztudott volt róla, hogy akár 100 ezer dollárt (kb. 30 millió forint) is szokott otthonában tartani. A fegyveresek ezért üthettek rajta a családon. Az öt támadó közül eddig csupán hármukat tudták elfogni a még 2019-ben elkövetett borzalmakért. A másik két elkövető továbbra is az előzetes letartóztatását várja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?