KÜLFÖLD

Durva, mennyit kaszált a nyugdíjas nagyi a legújabb királyi babával

A fogadóirodák egyikénél tippelte meg előre a kis Archi nevét. Jesszus, hogyan lehetett ezt eltalálni? - kérdezhetnék olvasóink. Eláruljuk.
  • Szerző: SZM

Meghan Markle és Harry herceg csak az elmúlt szerdán árulta el, hogy a hétfőn született fiú babájuk neve: Archie. A mindenre forgadó britek egy nappal korábban megrohamozták a fogadóirodákat, mi pedig megírtuk, hogy a Ladbrokes fogadási listáján az “A” kezdőbetúvel három név vezetett: Albert, Arthur és Alexander ami azt jelenti, hogy legalábbis náluk az Archie-ra addig szinte senki sem fogadott.

Most kiderült, hogy egész Nagy-Britanniában 60 szerencsés fogadó találta el az Archie (Archibald) nevet. Közülük a sajtó egy nagymamát talált meg, aki 120 fontot (140 euró) tett fel erre a névre.

Mivel az Archie-ra 1:150 oddsot (arányt) adott meg a fogadóiroda, így minden befektetett fontja után 150-szer többet, összesen 18.000 fontot, (21.000 eurót) nyert a szerencsés nagymama.

Hogy miért találta el a baba nevét? Nos, a hölgy kedvenc unokáját szintén Archie-nak hívják, ráadásul éppen ugyanazon a napon született, mint most a hercegi baba. “Azt hittem, hogy kockázatos volt a tét, de most odaadom az egészet az unokámnak” – mondta az újságíróknak a boldog nagyi.

Forrás: Sputniknews

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?