KÜLFÖLD

Diana hercegnő súlyos titkai: ez történik most Fülöp herceg halála miatt

Fülöp herceg pénteki halálhíre mindent megváltoztat.
  • Szerző: Ripost

A Netflix határozatlan időre elhalasztotta Diana hercegnő híres 1995-ös BBC-interjújáról szóló dokumentumfilmet Fülöp herceg pénteki halálhírét követően.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

A Buckingham-palota közleményében így fogalmazott: „Őfelsége mély szomorúsággal jelenti be, hogy a királynő szeretett férje, Fülöp herceg elhunyt a windsori kastélyban.„

A Diana: The Interview that Shocked the World (Diana: Az interjú, amely sokkolta a világot) című film bemutatóját vasárnapra tervezték, de egyelőre nyilvánosságra nem hozott időpontig ezt elhalasztották – erősítette meg a Netflix. Az interjút tavaly több országban is közzétették, ám a Netflix elérhetővé teszi ezt majd az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában is.

A 90 perces dokumentumfilm Diana hercegnő „Panoráma” interjújára összpontosít, ahol őszintén beszélt a Károly herceggel megromlott házassága kapcsán. Megerősítette a pletykákat Károly herceg hűtlenségével kapcsolatban, és azt is elismerte, hogy 5 évig viszonya volt szeretőjével, James Hewitt-tel. A sokkoló interjúban Diana nyíltan beszélt a depresszióval és a bulimiával kapcsolatos korábbi küzdelmeiről. Emellett a filmben emellett számos bennfentes is megszólal – írja a chicago.suntimes.com.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?