KÜLFÖLD

Családi dráma: két héttel apja halála után lánya is meghalt a koronavírusban

Édesapja után meghalt lánya is. A szülésznő a koronavírus miatt vesztette életét.
  • Szerző: Ripost

A szülésznő két héttel édesapja halála után meghalt a koronavírusban. A 30 éves Safaa Alamit hat éve dolgozott a birminghami kórházban, mint szülésznő. Munkáját a koronavírus miatt sem adta fel, továbbra is gondoskodott a kisbabák és újszülöttek védelméről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az orvos kollégái lenyűgöző személyiségként emlékeztek meg róla. Safaa május 14-én feladta a küzdelmet a koronavírussal szemben.

A nő még akkor is az édesapja halálával foglalkozott, amikor a halálos kórral kezelték. Bár eddig még nem tisztázódott, hogy az apuka halálát pontosan mi okozta.

Safaa férje, Shazadf a The Sun oldalának elárulta, hogy még gyermekként ismerték meg egymást, majd az ifjonti szerelmük után, négy évvel ezelőtt összeházasodtak. A férfi szerint Safaa nem csak gyönyörű volt, hanem tele volt élettel.Férje teljesen üresnek érzi az életét kedvese elvesztése után.

Sarah-Jane Marsh, a kórház vezérigazgatója elmondta: „Safaa csodálatos szülésznő volt, akinek készségeivel és szakértelmével több száz új életet segített a világra, miközben a nőket támogatta az anyaság felé vezető úton. ”

Eddig több mint 160 brit egészségügyi alkalmazott (NHS) és gondozó vesztette életét a koronavírus miatt.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?