KÜLFÖLD

„Csak hisztis a gyerek” – ezzel küldték el az orvosok az agydaganatos kisfiút

Az anya végül azt mondta, addig nem mennek el a rendelőből, míg valaki meg nem vizsgálja a gyereket.
  • Szerző: Ripost

Csak legyintett és elküldte az orvos Becky Hollandot és kisfiát, Vinnie-t. Az egyéves baba folyton sírt és a szeme is bedagadt, az orvos szerint azonban „csak hisztis” a gyerek és maximum kötőhártya-gyulladása lehet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vinnie szeme azonban egyfolytában könnyezett, és a fejét is egyre nehezebben tartotta meg. Erre egy másik orvos azt mondta, fejlődési rendellenességre utal. Komolyabb vizsgálatot azonban ekkor sem végeztek.

Ebből lett elege Beckynek, hiszen látta, hogy kisfia mennyire szenved, már sikoltozott a fájdalomtól. Ekkor az anya úgy döntött, drasztikus lépésre szánja el magát.

Bevitte a kicsit a liverpooli kórház gyermekosztályára, beült egy rendelőbe és megmondta, hogy addig nem hajlandó elmenni, míg egy MRI-t nem csinálnak a kisfiának. Mint mondta, az sem érdekli, ha rendőrt hívnak rá, de a fia megérdemli, hogy megszűnjenek a fájdalmai. Végül a kicsit valóban megvizsgálták.

„A vizsgálat után néhány órával felhívtak minket, hogy menjünk be az orvos irodájába. Azt közölte, hogy Vinnie-nek agydaganata van. Elájultam, amikor kimondta” – mesélte az édesanya.

Vinnie végül 80 héten keresztül kemoterápiát kapott. Egyelőre úgy tűnik, hogy sikerült megküzdenie a kórral.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?