KÜLFÖLD

Caracali tragédia: újabb csontokat találtak a gyilkos kertjében

Újabb csontokra bukkantak a román hatóságok a caracali gyilkosságok gyanúsítottjának a kertjében. A maradványokat laboratóriumba szállítják, hogy elvégezhessék rajtuk a szükséges vizsgálatokat.
  • Szerző: Ripost

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a talált csontok állati vagy emberi eredetűek-e.

Az Adevarul-ra hivatkozva azt írja a Transindex, hogy a Szervezettbűnözés- és Korrupcióellenes Igazgatóság (DIICOT) munkatársai a román rendőrség különleges nyomozóegységével együtt kedden folytatták a kutatásokat, és valószínűleg egy harmadik holttest maradványait is megtalálták azon a helyen, ahol az áprilisban eltűnt, 18 éves Luiza maradványaira is rábukkantak.

A lap úgy tudja, hogy a maradványokkal együtt a feltételezett elkövető laptopját és telefonját is laboratóriumba szállították, vizsgálat céljából.

Mint arról a %% is beszámolt, az elrabolt 15 éves Alexandra ügye hatalmas közfelháborodást keltett Romániában, miután kiderült, hogy hiába hívta többször is a 112-es segélyhívószámot, a rendőrök nem hittek neki, kioktatták, a hatóságok nem voltak képesek idejében azonosítani a hívás helyét, és közbelépni, hogy megmentsék az életét.

A gyilkosságot vasárnap beismerte az ügyben gyanúsított, előzetes letartóztatásban lévő 66 éves Gheorghe Dinca, de a holttest - amelyről a gyanúsított azt állította, hogy elégette - nem került elő, így addig nem lehet biztosra venni, hogy a lány nincs életben, amíg be nem fejeződött a házkutatás során talált elszenesedett csontok és fogak antropológiai-, illetve DNS-vizsgálata.

 

 

a Szervezettbűnözés- és Korrupcióellenes Igazgatóság (DIICOT) munkatársai a román rendőrség különleges nyomozóegységével együtt folytatták a kutatásokat, és valószínűleg egy harmadik holttest maradványait is megtalálták azon a helyen, ahol az áprilisban eltűnt, 18 éves Luiza maradványaira is rábukkantak. - a Transindex.ro portálról

És ezeket olvastad már?