KÜLFÖLD

Borzalom, mit talált a rendőrség a családnál: ketrecekben tartották a gyerekeket

Mind a négy gyereküket bezárták a ketrecekbe.
  • Szerző: Ripost

Három embert tartóztatott le egy súlyos gyermekbántalmazási ügyben az alabamai Lee megye rendőrsége. Az anya, valamint a két nagyszülő embertelen körülmények között nevelte a család négy gyermekét.

Fotó: Lee County Sheriff's Office

A Lee megyei seriff emberei bejelentés alapján mentek ki egy család házához, hogy ellenőrizzék a gyerekek életkörülményeit. A rendőrök embertelen körülményeket találtak a házban, melyben egy 3, egy 4, egy 10 és egy 11 éves gyerek is élt. Találtak többek között két, fából épített ketrecet is, melyekbe a felnőttek rendszeresen bezárták a gyerekeketírja egy helyi hírportál.

A gyerekek anyját, a 30 éves Michelle Mannt, valamint nagyszüleiket, a 66 éves Pamela Delores Bondot, és a 69 éves James H. Bondot gyermekbántalmazás és kiskorúak veszélyeztetésének vádjával letartóztatták. Az anyát ezen felül a tárgyi bizonyítékok manipulálásával is megvádolták.

A nyomozók megtudták, hogy a házban élt egy ötödik, mindössze nyolchónapos gyerek is, de ő nem volt otthon, amikor a rendőrök a házban jártak. A gyerekeket kiemelték a családból, jelenleg állami gondozásban vannak.

És ezeket olvastad már?