KÜLFÖLD

„Azt hiszik, a párom gondozója vagyok” – nem érdekli a 48 év korkülönbség a fiatal lányt

Egy 48 évvel idősebb férfiba szeretett bele a 28 éves nő.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Kelsey Hopeful és Guy BonGiovanni nem éppen hétköznapi pár. Kelsey ugyanis csak 28 éves, míg szerelme 48 évvel idősebb nála.

A fiatal nő és a 76 éves, színészként dolgozó férfi azután ismerkedett meg, hogy meghalt Guy felesége, akivel 42 évet éltek együtt. A férfi ekkor eldöntötte, jógaórákra fog járni, hogy visszanyerhesse a lelki békéjét és fel tudja dolgozni a gyászt.

Ezeken az órákon találkoztak és egyre többet beszélgettek. Azt mindketten elismerik, hogy nem szerelem volt első látásra, először csak barátok lettek. Két év után azonban kezdett megváltozni a kapcsolatuk és randizni kezdtek.

Azóta már össze is költöztek és minden idejüket együtt töltik. Színházba járnak, kirándulnak, új városokat fedeznek fel.

„Az emberek gyakran azt gondolják, hogy én vagyok a gondozója” – ismerte be a tanárnőként dolgozó nő, aki azt is elismerte, olykor elszomorodik amiatt, hogy valószínűleg túléli „élete szerelmét”.

„Amikor a barátságunk kivirágzott és szerelemmé érett, elhatároztuk, hogy eleresztjük a fülünk mellett a rosszindulatú beszólásokat. Nekem ez különösen nehéz volt, mert világéletemben rettegtem attól, mit gondolnak mások. Kapcsolatunk első évében nem is mondtam el senkinek. Aztán a Covid miatt elmondtam a családomnak, mert féltettem Guyt. Most már nem zavar, ki mit mond rólunk. De jobbak vagyunk együtt, szeretjük egymást és ezt érzi a többi ember is” – mesélte Kelsey.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?