KÜLFÖLD

Sokkolta a családot a diagnózis: édesanyja karjaiban halt meg az angyalarcú kisfiú

Megszakad a szív.
címkék:
  • Szerző: Doris

Dean Parker és felesége, Holly nem is sejtették, hogy az alig 14 hónapos gyermeküket, Jamest halálos betegség támadta meg. A kisfiú semmi jelét nem mutatta, hogy bármilyen fájdalmat érezne.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokkolta a családot a diagnózis: édesanyja karjaiban halt meg az angyalarcú kisfiú

Fotó: Pixabay

Ezért is érte őket sokkolóan váratlanul a a végzetes diagnózis, miszerint gyermekük a valaha látott legsúlyosabb agydaganatban szenved, amin már az orvosok sem tudnak segíteni.

„James semmi jelét nem mutatta annak, hogy valami baj lenne, normálisan evett és boldog volt”

– árulta el a a 34 éves édesapa, aki azért döntött úgy, hogy megosztják tragikus történetüket, mert szeretnének segíteni a többi szülőknek, hogy hamarabb észrevegyék, ha baj van.

Rosszullét után derült fény a szörnyű igazságra

Az orvosok elmondták, hogy a gyerekek hajlamosak arra, hogy elrejtsék a fájdalmukat, ezért is történhetett az, hogy a szülők nem vették észre a betegséget, csak amikor már késő volt.

A 14 hónapos James ritka, de annál agresszívabb betegségére azután jöttek rá, hogy egy nap folyamatosan hányt, ezért bevitték őt a kórházba. A vizsgálatok után derült ki, hogy egy daganat nyomja az agyi idegeket, ami nemcsak egy részen van jelen, hanem elszórtan több daganatos sejtet is találtak, végig a gerincén lefelé.

Édesanyja karjaiban hunyt el

A kisfiú egyik kezelőorvosa azt mondta, 15 éves pályafutása során nem találkozott ilyen agresszív daganattal.

James március 3-án életmentő műtéten esett át, 27 idegsebész küzdött az életéért, de a hat órás beavatkozás alatt gyermek szíve leállt. Ekkor még sikerült visszahozni őt az életbe, és mesterséges kómába helyezték, március 5-én azonban aprócska teste feladta a küzdelmet, és édesanyja karjai között vesztette életét – írja a The Sun.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?