KÜLFÖLD

A baloldali kamuvideó főszereplője megrögzött hazudozó

Még a saját lánya szerint is megrögzött hazudozó, és sosem járt Németországban egészségügyi képzésre a baloldali kamuvideó főszereplője, Németh Athina – derül ki az interjúból, amit a HírTV-nek adott az MSZP kamuvideójában szereplő nő lánya.
  • Szerző: WM

A most először megszólaló, de neve elhallgatását kérő asszony elmondta: édesanyja igazi neve Németh Gertrúd Aténé, és mindössze általános iskolai bizonyítványa van. Hozzátette: édesanyja azért vállalt több alkalommal betegápolást, mert gyógyszerfüggő és így akart nyugtatókhoz jutni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Németh Athina a Ripostnak is adott interjút – most a saját lánya állítja róla, hogy megrögzött hazudozó
Fotó: ripost

Olyanokat visszahallottam sajnos róla, hogy a beteg mellett teljesen magatehetetlenül fetrengett valamilyen gyógyszeres befolyásoltság vagy alkoholos befolyásoltság miatt, és a beteg ellátatlanul feküdt az ágyban

állította az interjúban a nő lánya. Arról is beszélt, hogy a kamuvideó főszereplőjét a '90-es években sikkasztásért, 2008-ban pedig kuruzslásért is elítélték.

A nak múlt héten sikerült interjút készítenie Németh Athinával, aki a beszélgetés során többször is ellentmondásba került önmagával. Egyszer azt állította kolléganőnknek, hogy mentőtiszt a végzettsége, majd azt, hogy Regensburgban végzett egészségügyi főiskolát, az ezt igazoló dokumentumokat azonban senkinek sem hajlandó megmutatni. Az elvégzett iskola nevét nem tudta megnevezni, sőt, azt sem tudta, hol van Regensburg...

És ezeket olvastad már?