KÜLFÖLD

30 éves nőbe szeretett bele a 83 éves exminiszterelnök

Olaszország egykori miniszterelnöke női ügyei hírhedtek. Az olasz sajtóban megjelent pletykák szerint a 83 éves politikus szakított a 34 éves barátnőjével, és egy 30 éves politikusnőre cserélte.
  • Szerző: WM

Tíz év együttélés után közölte a volt olasz miniszterelnök sajtóirodája, hogy Francesca Pascale és Silvio Berlusconi már nem egy pár. Már a szakítás hivatalos bejelentése előtt egy olasz hetilap arról írt, hogy a 83 éves politikus új nő oldalán keresi a boldogságot. A Diva e Donna magazin szerint a 30 éves Marta Fascina a szerencsés, aki Berlusconi pártjának egyik parlamenti képviselője. Silvio Berlusconi egyébként korszakalkotó politikusnak számít az olasz belpolitikában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az olasz politikus és egykori szerelme.
Fotó: Getty

Háromszor volt országa miniszterelnöke, legutóbb 2008 és 2011 között. A politikai pályafutása mellett rendszeresen szerepelt a címlapokon a magánéleti botrányai miatt is.

A gyönyörű fiatal politikus lehet az új barátnő.
Fotó: Instagram

Francesca Pascale és a volt miniszterelnök kapcsolata azt is átvészelte, amikor Berlusconi egy huszonegy éves római egyetemistával csalta meg akkori kedvesét. Hivatalosan indoklás nem érkezett, hogy mi vezethetett a mostani szakításhoz, de a közvélemény egyértelműnek látja, hogy a 30 éves gyönyörű képviselőnő állhat a döntés hátterében.

És ezeket olvastad már?