KÜLFÖLD

120 levelet kapott a magányos fiú, aki a karantén idején elköltözött családjával

Igazán megható összefogásnak volt tanúja az a fiú, aki 120 levelet is kapott, hogy ne érezze magát magányosnak.
  • Szerző: Ripost

Barátok és ismerősök nélkül maradt a hét éves Harley Glen, miután családjával márciusban elköltözött Edinburgh-ből Harrogate-be. A két hely között több mint 300 kilométer húzódik, ráadásul pont az angliai kijárási tilalom kihirdetése idején tették meg a költözést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hét éves kisfiú és levelei
Fotó: Northfoto

Az anyuka fiának azért is volt különösen nehéz a költözés, mivel imád a szabadban lenni, és egy másodikos osztályhoz kell majd csatlakoznia. Azért, hogy újra mosolyogni lássa magányossá vált fiát, egy felhívást tett közzé az anyuka egy Facebook csoportban, hogy minél több levelet küldjenek a fiának, hogy ne érezze magát barátok nélkül.

„Nem vártam ilyen kirobbanó sikert, Harley-t lenyűgözte a szeretet, amely áradt felé. Néhányan a levelekben apró ajándékokat küldtek és apró magvakat is. Nagyon várjuk az októbert, hogy elültethessük őket” – árulta el az édesanya a BBC-nek.

Egymás után érkeztek a kisebb nagyobb levelek
Fotó: Northfoto

Több mint 120 levél érkezett a világ minden tájáról, valamint videók és hangüzeneteket is. Írtak neki például Ausztráliából, Amerikából és Új-Zélandról is gyerekek. Ráadásul egy olyan barátot is szerzett, aki nem messze lakik új házuktól és ugyanabba az iskolába fog járni, mint Harley.

A kisfiú azóta újra boldog, azon fáradozik, hogy válaszoljon a levelekre, sőt alig várja, hogy megkezdhesse tanulmányait új iskolájában, ha a járvány véget ér.

Harley Glen nagyon boldog lett
Fotó: Northfoto

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?