POLITIK

Kiakadtak a lakók a Momentum rossz helyre beszórt szemetén

Még mindig a második kerületi társasház kertjében vannak a Momentum által összegyűjtött és rossz helyre beszórt konzultációs ívek.
  • Szerző: Ripost

Mint ahogy a megírta, röhejesen melléfogott a Momentum, Hajnal Miklós vezetésével. Az ellenzéki párt aktivistái ugyanis azt hitték, hogy Rogán Antal kertjébe öntik ki az összegyűjtött íveket, de kiderült, hogy a szomszédhoz dobták be a szemetet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Üdvözlöm, Hajnal úr! A szemetük a mi kertünkben landolt! Rogán úrnak nincs kertje a társasház komplexumban és a szomszédos épületben lakik. Szeretném megkérdezni, hogy mikor jönnek a kertet kitakarítani?„ – tette fel a kérdést a dühös szomszéd.

A tegnap felkereste a helyszínt és azt láttuk, hogy a lakók a beszórt íveket zsákokba tették, hogy ne hordja szét a szél. Hétfő délelőttig még nem jelentkeztek takarításra az ellenzéki párt aktivistái, a szemét még mindig ott volt.

A magát zöldnek (is) valló párt az illegális szemétlerakással nemcsak nevetségessé tette magát, hanem szabálysértést is elkövetett, ami akár 150 ezer forinttal büntethető.

És ezeket olvastad már?