POLITIK

Kamu oltásellenes oldalt indítottak, a gyanú Gődényre terelődik

Hamis nemzeti konzultációt készített valaki a nemzetikonzultacio.online oldalon, a hamarosan induló konzultációhoz, melyben az újranyitásról és annak mikéntjéről mondhatják el a véleményüket a magyarok.
  • Szerző: RIPOST

Az azóta elérhetetlenné tett adathalász oldalt sietve megosztotta doktor Gődény is, aki február 28-ra szólítja akcióra a híveit, hogy úgymond visszavegyék az életüket.

A maszkellenes és járványtagadó mozgalmak élharcosa azt írja Facebook oldalán: Jó hír, hogy végre manipulációtól mentes kérdésekre adhatunk válaszokat. Ha csak úgy nem…

Az egyik kérdés például így hangzik: „Egyre többen emelik fel a hangjukat a szájmaszkok viselése ellen, aminek az egészségre gyakorolt negatív hatásait szakemberek és nemzetközi kutatások is alátámasztják. Ráadásul a hatékonysága is megkérdőjelezhető, és hamis biztonságérzetet kelt a viselőjében. Ön szerint fenn kell-e tartani a kötelező szájmaszk viselést?

Vagyis éppen azt az intézkedést támadják, aminek kiemelkedő a szerepe a járvány terjedésének lassításában.

A hamis konzultáció a információja szerint a vírustagadóktól ered. A Gődény nevéhez fűződő „Normális életet “ csoportokban terjed és a szintén hozzá köthető Orvosok a tisztánlátásért mozgalom indította el.

„Végre itt egy igazi konzultáció. Töltsük ki több millióan”- írják a felhívásukban. A felhívást Dr. Tamási József tette ki az oldalon, akitől a Magyar Orvosi Kamara korábban elhatárolódott a vírusszkeptikus megnyilvánulásai miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?