Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.05.29.

Kamionosok kergették el a migránsokat a magyar határ előtt

A kamionosok arra lettek figyelmesek, hogy öt illegális bevándorló mászik be egy, a benzinkúton kötelező pihenőjét töltő kollégájuk járműve alá Horgos közelében.

Egy zimonyi kamionsofőr elmondása szerint a két hátsó kerék közötti résen másztak fel járművére a migránsok, és a tengelyekre kapaszkodva akartak átjutni az Európai Unióba. Egyébként ez a kamion Lengyelországba ment volna – írja a Pannon RTV.

  A fuvarozók számára nem ismeretlen viselkedés ez, mivel sokuknak gyűlt már meg a baja a raktérben megbúvó, vagy a jármű alvázára csimpaszkodó migránsokkal. A sofőrök azonnal riasztották kollégájukat és közös erővel elzavartak három férfit a hűtőkocsi mellől, majd kiráncigálták a másik két potyautast is az életveszélyes tengelyek közül. Kárt vagy sérülést nem okoztak, mindössze jócskán ráijesztettek Predrag Pešić kamionsofőrre: „A kollégák látták, ahogy bemászott két migráns, együtt zavartuk el őket. Felháborodva futottak el. Ez történt. Megdobáltak bennünket üvegekkel, ahogy zavartuk őket.”
Gubica Mária horgosi lakos szerint minden irányban vannak migránsok. A falu központja is tele van velük, oda járnak bevásárolni. Azt mondta, a boltban is lopnak, betörnek a házakba, és sokan attól tartanak, hogy megdézsmálják majd a hamarosan beérő gyümölcsöket is. Gubica Mária is látta, hogy csoportosan közelítik meg az autópályát és lesik a kamionokat: „Ott is probléma, kint szédelegnek. Még mikor a kijárási tilalom volt, akkor is volt az, hogy éjszaka mentek hazafelé, onnan a határról.” Németországba tartó algériai fiatalemberekkel találkozott a Pannon RTV stábja a horgosi buszállomáson. Többször is próbálkoztak már illegálisan átjutni a határon, de mindannyiszor elkapták őket. Egyikük, arcát nem vállalva azt is elárulta, hogy Németországban feleséget is szeretne magának találni. Legutóbb ő is egy kamionra szökött fel: „Két nappal ezelőtt mentem fel egy teherautóra. De a magyar rendőrök elkaptak. És visszatoloncoltak Szerbiába.” A migránsok miatt lelakatolták azt a kiskaput, amit kora hajnalban és este 7 óra után korábban a helyi ingázók használtak, akik gyalog, biciklivel vagy motorkerékpárral jártak át Magyarországra és onnan haza. Az illegális bevándorlók azonban újabb utat találtak a kamionok felé. Helyi illetékesek elmondása szerint a határövezetben már több mint kétszáz illegális bevándorló bújik meg, akik arra a pillanatra várnak, hogy átjussanak valahogy Magyarország területére. Jól látható, hogy a kerítés, amely az autópályát védi, jócskán le van taposva, ezen másznak át a migránsok, hogy aztán az árok mentén kitaposott ösvényen keresztül felgyalogoljanak az autópályára, és ott valamelyik kamionba megpróbáljanak felmászni, vagy megbújni. A néhai horgosi Bácska birtokot is ismét egyre több illegális bevándorló lakja be. Ez az a hely, amit minden helyi lakos nagy ívben elkerül.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Soha nem volt még ilyen közel a III. világháború, mint most

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

borsonline.hu

Kezdődik az asztrológiai újév: ezekre a csillagjegyekre lesz brutális hatással

mandiner.hu

Szoboszlai egyetlen mozdulattal bolondot csinált a manchesteri világsztárból (VIDEÓ)

ripost.hu

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak

hirtv.hu

Rózsák háborúja: Varga Judit kapcsolati erőszakról posztolt közösségi oldalán

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

mindmegette.hu

Itt a vége: Ördög Nóra szomorú bejelentése mindenkit váratlanul ért

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

„Kis kék manó” - megmutatta édes kisfiát Szinetár Dóra

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Ha erről lemaradsz nem látod többször: ekkor nézz fel az égre a különleges látványért

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Hány évet kaphat, mivel vádolhatják meg Osváth Zsoltot?

POLITIK

Gyermekpornográfia: Osváth Zsolt megint próbálja elkenni az ügyet

POLITIK

A NATO bevetése Ukrajnában súlyos következményekkel járhat

POLITIK

Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK

Ezért akar Macron NATO-csapatokat Ukrajnába

POLITIK

Erről szól valójában az ukrán háború?