INSIDER

Zokogva búcsúztak Richárdtól: tragikusan fiatalon hunyt el

Több százan búcsúztak a 17 éves N. Richárdtól, aki még májusban ugrott ki egy Fő utcai lakás ablakán.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szerda délután örök nyugalomra helyezték az Érdi VSE fiatal focistáját a város temetőjében. A mindössze 17 éves N. Richárdot több százan búcsúztatták. A bánat tapintható volt: családtagok, barátok, csapatattársak ejtettek könnyeket Ricsiért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotók: Czerkl Gábor

„Feldolgozhatatlan, hogy elvesztettem az egyik legjobb barátomat. Rendkívül jó ember volt, becsületes és remek futballista. Sosem fogom elfelejteni” – mondta sírva Adrián.

Ricsinek hamvasztásos temetése volt. Az urnáját egy virágokból készített zöld-fehér labda ékesítette.

Fotók: Czerkl Gábor

Óriási Fradi-rajongó volt, így a végső nyugalomba helyezése során a Fradi-himnusz szólt. Vele temettek egy Fradi cipőt is.

Fotók: Czerkl Gábor

Szülei és a közeli hozzátartozók nem bírták könnyek nélkül, többen is lélekfakasztó zokogásba törtek ki.

Fotók: Czerkl Gábor

Ricsi és a társai az érettségit ünnepelték egy I. kerületi lakásban. Alkoholt és kábítószert fogyasztottak. A 17 éves focista azonban agresszívvá vált, majd kivetette magát a második emeleti ablakból. Életveszélyes állapotban került kórházba az NB III-as érdi labdarúgó, de az orvosok semmi esélyt nem adtak arra, hogy valaha fel fog épülni. Végül bekövetkezett a tragédia, Ricsi elhunyt, de még előtte édesapja el tudott tőle búcsúzni. A csapatát megviselte a tragédia, azóta is próbálják feldolgozni a történteket.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?