INSIDER

Zacher Gábor oldhatja meg a kokainügyet: meg tudták volna menteni Attilát?

Egy 31 éves férfi haláltusáját végignézte a párja. Zacher Gábort kérte fel a bíróság szakértőnek.
  • Szerző: Ripost

Fordulat Csaba Attila ügyében: a bíróság az ország legismertebb toxikológusát, dr. Zacher Gábort rendelte ki szakértőként a tragédiával végződő ügyben.

A fiatalember 2016-ban kokaintúladagolásban halt meg: a halálos dózis ötszörösét nyelte le, nehogy megbukjon egy közúti ellenőrzés során. Párja az autóban, majd később a lakásában végig vele volt.  

 Édesanyja szerint a fia nem halt volna meg, ha a nő időben mentőt hív. 

A fiam hosszú ideig szenvedett, üvöltött a fájdalomtól, a párja mégsem csinált semmit – mondta Csaba Alfrédné.

A Blikk korábban elérte Attila exének ügyvédjét, aki szerint semmi nem bizonyítja, hogy védence tudta: a férfi drogot vett be. A védő akkor arra hivatkozott, hogy 3 szakértő is megállapította: a nő nem ismerhette fel a túladagolás tüneteit. 

Felháborító, hogy az eddig eljárt orvosszakértők szakvéleményükben pusztán „feldobottságot”, „másnaposságot” emlegettek – szögezte le dr. Györei Péter, az anya ügyvédje. – Ugyanígy elképesztő, hogy a szakemberek szerint elképzelhető, hogy az Attila mellett jelen levő személynek még a halál előtti órában sem tűnt fel, hogy a férfi kokaintól szenved. Ezért indítványoztam olyan szakember kirendelését, aki gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik kokainmérgezéses esetek terén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?