INSIDER

Véres dráma az irodában – ez történt a kicsi kutyával

Egy nőt azzal vádolt meg főnöke, hogy rossz viszonyuk miatt, bosszúból megölte a kutyáját.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Rendkívüli történetet osztott meg egy, a neve elhallgatását kérő nő a Mirror szerkesztőségével. Állítása szerint főnöke azzal vádolta meg, hogy távollétében megölte az egyik kutyáját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az eset úgy kezdődött, hogy a főnök azzal kereste meg beosztottját, hogy egy vészhelyzet miatt sürgősen el kell mennie, de két kutyáját, akiket minden nap bevisz a munkahelyére, nem viheti magával, ezért megkérte a nőt, hogy vigyázzon az állataira.

Illusztráció/ Fotó: stockfoto

A helyzet csak ezután kezdett elfajulni. A két kutya ugyanis nem szívlelte egymást, nem is lehetett őket egy helyen tartani, de ezen a napon a nagy sietségben a főnök elfelejtette őket elkülöníteni. A kutyákkal magára hagyott alkalmazott egyszer csak azt vette észre, hogy a nagyobb méretű jószág nemes egyszerűséggel elharapta a kisebbik torkát, amely ettől azonnal elpusztult.

A nő az esetet látva kétségbeesve próbálta hívni főnökét, de észrevette, hogy a főnök már többször is kereste őt. Amikor a nő értesült a tragédiáról rögtön a beosztottját kezdte el hibáztatni amiért nem vette fel a telefont. Szerinte ha tudtak volna beszélni, akkor megelőzhető lett volna a baleset.

Illusztráció/ Fotó: Tetra images

A teljesen ártatlan nő azóta is attól fél, hogy az eset miatt kirúgják a munkahelyéről, vagy főnöke valamilyen módon bosszút áll rajta kutyája haláláért.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?