INSIDER

Vastag Csaba: Nem egy harmadik miatt szakítottunk Fruzsival

Tavaly decemberben robbant a hír: Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina szakított. Az énekes azóta sem beszélt az elválásuk okáról, ám a Borsnak most elmondta, hogy nem egy harmadik állt közéjük.
  • Szerző: Ripost

Harmincnyolc évesen, öt év együttélés után sem állt készen a családalapításra Vastag Csaba, aki tavaly év végén szakított Görgényi Fruzsinával. A szingli énekes egyszer s mindenkorra szeretné tisztázni a róla szóló pletykákat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az első és legfontosabb, hogy nem egy harmadik fél miatt szakítottunk Fruzsival. Szó sincs megcsalásról, félrelépésről, egész egyszerűen csak úgy határoztunk, hogy a mi közös utunk ezennel véget ér„ – magyarázza a 38 éves énekes, aki valójában azt sem tudja, milyen egyedülállónak, függetlennek lenni.

20201008 Budapest
Tóth Andi, polgári nevén Tóth Andrea színész-énekesnő, a magyarországi X-Faktor ötödik szériájának győztese, a Válótársak című tévésorozat fiatal női szereplője.
fotó: Knap Zoltán (KZ)
BORS

„Nem mondhatom el magamról, hogy rutinos szingli vagyok, mert Fruzsi előtt is tizenkét évig kapcsolatban éltem. Igazából azt sem tudom, hogyan kell ismerkedni, és őszintén szólva annyira nem is szeretek. Egyáltalán nem vagyok kezdeményező típus, mégis sokszor kell azzal szembesülnöm, hogy hol ezzel, hol azzal boronálnak össze. Legutóbb például Tóth Andi volt a porondon, pedig azon kívül, hogy jó barátságban vagyunk és fölvettünk egy közös dalt, valójában semmi közünk sincs egymáshoz” – magyarázza Csaba, aki Fruzsinával való szakításuk valódi okát is elárulta.

„Nem állok készen a családalapításra. Igazából nem érzem magam késznek még az apaságra, legalábbis egyelőre. Reggeltől estig dolgozom, alkotok, zenét szerzek, dalszöveget írok, és amikor lehetőségem van rá, fellépek, koncertezem a zenekarommal. Ilyen tempó mellett még egy kapcsolatot is nehéz fenntartani.„

Az énekes a koronavírus-járvány alatt sem unatkozik, éjt nappallá téve dolgozik.

„Nemrég jelent meg az Ugyanúgy szép című dalom, amit egy hónap alatt közel százezren tekintettek meg, s hamarosan újabb szerzeménnyel rukkolok elő. A zenészek számára a múlt év volt a vetés, az idei pedig remélhetőleg az aratás lesz. Jómagam legalábbis rengeteget dolgozom a kényszerpihenő alatt, és minden szabad percet kihasználok az alkotásra. Reméljük, tényleg igaz a mondás, miszerint ki mint vet, úgy arat.”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?