INSIDER

Újabb részletek: Budapesten megerőszakolt egy migráns egy magyar lányt

A rendőrség megerősítette: szomáliai az erőszaktevő! A lány egyik barátnőjétől úgy értesültünk, az eset tegnap hajnalban, a VII. kerületi Kéthly Anna téren történt, a lányt megtámadta az őt valószínűleg a szórakozóhelyről követő férfi, leteperte és megerőszakolta.
  • Szerző: Ripost

 

Borzasztó esetről értesült a . Információink szerint egy fiatal magyar lányt megerőszakolt egy migráns kinézetű, csak angolul beszélő férfi a belvárosban, a nyílt utcán, egy budapesti szórakozóhely közelében.

Úgy tudjuk, a szórakozóhelyről többen is elindultak hajnaltájban hazafelé, és a színes bőrű férfi velük tartott. Egy idő után kettészakadt a társaság, és az egyik lány egyedül indult volna tovább, de az idegen vele ment. Megvárta, amíg egy elhagyatottabb részhez érnek, és megtámadta még a nyílt utcán, értesülésünk szerint a 7. kerületi Kéthly Anna téren, majd brutálisan megerőszakolta.

A lány egyik barátnőjétől úgy értesültünk, hogy az erőszakoló nem beszélt magyarul, csak angolul. Információink szerint a lány jelenleg is kórházban van.

UPDATE:

A rendőrség megerősítette a hírt, szomáliai az erőszaktevő!

Az oltalmazotti státuszban, Magyarországon élő 30 éves férfi a megalapozott gyanú szerint bántalmazott, majd megerőszakolt egy egyetemista lányt Budapesten – írta közleményében a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?