INSIDER

Újabb részletek a buszmegállóban hagyott újszülött ügyében – így bukott le az anya, Marianna

A nő teljesen egyedül, párja otthonában hozta világra kislányát még vasárnap délután, majd egy fonyódi buszmegállóban hagyta az újszülöttet.
  • Szerző: Ripost

Az újszülött kislányt szerencsére megtalálta egy kutyát sétáltató pár, akik azonnal bejelentést tettek a rendőrségen. A somogyi rendőrök ezután nagyon gyorsan kiértek a helyszínre, majd a mentők szakszerű ellátásának köszönhetően a csecsemő túlélte anyja kegyetlen tettét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A babáját hátrahagyó anyát azonnal keresni kezdte a rendőrség és utcai térfigyelők kameraképei alapján hamar azonosították is a 37 éves zalaegerszegi nőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. L. Marianna ekkor már a nagyfiával visszautazott Ausztriába, azonban október 13-án mégis feladta magát a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A Blikk úgy tudja, Marianna a vallomásában arról is beszélt, hogy azért a buszmegállóban hagyta a gyermekét, mert úgy gondolta, ott nagyobb eséllyel találhatnak rá. Az egészséges gyermek az Őszi Nóra nevet kapta a kórházban. A hírek szerint a nő nem tudta, mit kezdjen a babával, ezért titkolta el a terhességét mindenki elől. Tettéért akár életfogytiglani börtönre is ítélhetik.

„A nyomozók az asszonyt emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására„ – közölte dr. Szijártó István r. ezredes az ügy alakulásáról tartott sajtótájékoztatón.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?