INSIDER

Új, életveszélyes szórakozást találtak maguknak az éjszakában magyar fiatalok

Megdöbbentő esetről számoltak be dühös törteli autósok a Ripostnak. Fiatal gyerekek szórakoznak azzal az út mellett, hogy az érkező autósok szemébe világítanak egy kislámpával, ezzel óriási veszélybe sodorva őket...
  • Szerző: Ripost

Közlekedő autósok szemébe villognak bele lámpával a fiatalok – tudta meg a . Lapunknak egy törteli lakos G. Dániel számolt be az esetről, mint mondta: próbált nem a lámpába nézni, de másodpercekig nem látott a világítás után semmit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Balesetet fognak okozni, ha nem teszünk valamit!

- kezdte Dániel.

Fotó: 123RF

„Törtelen, a falu Cegléd felőli bejáratánál, a Dózsa TSZ előtti kanyarban két gyerek egy zseblámpával vagy biciklilámpával villog az autósok szemébe, majd elhaladás után még a tükörre. Én este fél tíz felé jártam arra és nekem is belevilágítottak a szemembe. Olyan érzés volt, mintha valami fényszóróval világítottak volna be az autóba, másodpercekig nem láttam semmit. Gyorsan levettem a gázról a lábam és próbáltam nem a lámpába nézni...”

Információink szerint a helyi polgárőrök már szóltak a heccelő fiataloknak, de ők nem vették komolyan a figyelmeztetést.

„Szóltunk a polgárőröknek, akik megkeresték a fiatalokat, de azok csak agresszióval válaszoltak... Egyszerűen nem értik meg, hogy ha elvakítják a közlekedő autósokat, akkor azzal súlyos baleseteket okozhatnak!

- mondta egy másik autós.

Fotó: 123RF

A megkereste a rendőrséget, ahol közölték: egyelőre hozzájuk még nem érkezett bejelentés.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?