INSIDER

„Úgy nézett ki a folyosó, mint egy mészárszék” – megrázó részletek a fóti gyilkosságról

Egy szomszéd még látta Erika haláltusáját is.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Bestiális bűncselekmény rázta meg pénteken Fót városát: a 86 éves Sz. István megölte élettársa 51 éves lányát. Az asszonyba kést döfött, aki megpróbált elmenekülni, végül az utcán esett össze és halt meg. István azzal vádolta meg a nőt, hogy az ellopta a pénzét. Az asszony édesanyja, Kotán Mária megtörten nyilatkozott a Borsnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Egy végtelenül nyugodt embernek ismertem meg Istvánt. Egy táncklubban találkoztunk, és mivel előzékeny volt és kedves, összeköltöztem vele. A közelmúltban ráfogta a lányomra, hogy ellopott tőle 200 ezer forintot, de ennek semmi alapja nem lehetett, hiszen Erika igencsak gazdag nő, nem is volt ilyenre rászorulva.

Amikor István követelte a pénzét, Erika tiltakozott, az élettársam pedig rákiáltott, dögölj meg! Ezután többször nyakon szúrta. A lányomnak még volt ereje kimenekülni a lakásból az utcára. István követte, majd a már földön fekvő Erikát egy téglával fejbe verte” – csuklott el Mária hangja.

A fóti horrorház egyik lakója a Borsnak elmondta: éppen akkor ért haza a munkából, amikor a rendőrök helyszínelni kezdtek.

„Minden csupa vér volt. Úgy nézett ki a folyosó és a fal, mint egy mészárszék. A takarítók késő éjjel tudták eltüntetni a nyomokat” – fogalmazott a férfi, aki még azt is látta, hogy Erika tekintete fokozatosan elhomályosul.

„Erős nyugtatókat kaptam, máshogy biztosan megőrülnék! Azt kívánom Istvánnak, hogy élete végéig maradjon börtönben! Mielőtt elvitték a rendőrök, még mondtam neki, hogy te szemét. Semmit nem válaszolt. Akkor szóltam hozzá utoljára. Meggyőződésem, hogy készült a gyilkosságra, mert amikor a lányom ideért, már nála volt a kés – mondta feldúltan Mária.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?