INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

NYAKON, ARCON SZÚRTA A RENDŐRÖKET

Nyakon szúrt egy rendőrnőt, társát pedig az arcán és a kezén sebesítette meg egy férfi Erdőkertesen. Bűnügyi felügyeltben volt, épp a váci kórházból vitték haza, mert a szülei otthonában elesett. Már csak pár méterre voltak a házuktól, amikor megtámadta a rendőröket egy késsel. Először a mellette ülő nőt szúrta meg, aztán pedig a társát. Azért volt bűnügyi felügyeletben, mert korábban összeverte az élettársát, mert a nő el akarta hagyni. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a kés hogyan került a férfihoz.

LESZÚRTA FÉRJÉT, ELVETTÉK A GYEREKEIT

Mellkason szúrta férjét egy hódmezővásárhelyi nő, nem bírta ugyanis tovább részeg férje állandó szidalmazását. A férfi életveszélyesen megsérült. A szomszédok szerint gyakran veszekedtek, a férj pedig többször megfenyegette az asszonyt, hogy megöli, ezt pedig három kiskorú gyerekük is végighallgatta. Most mindkét szülő ellen büntetőeljárás indult, a gyerekeket pedig elvették tőlük.

 

KIHALLGATTÁK A MEGÖLT KISFIÚ APJÁT

Újabb tanúkat hallgattak ki a várpalotai kettős-gyilkosság kapcsán. A 40 éves férfi a volt párját és annak kétéves kisfiát ölte meg 2018 szeptemberében, mert a nő új párjával, gyermeke édesapjával akart új életet kezdeni. A férfi dühös lett, ezért megfojtotta Enikőt, és egy késsel leszúrta a kétéves Gergőt.

NEM BÍRTA NÉZNI A KIVÉGZÉST HASSAN

Hassan F. maga sem bírta végignézni azt a videót, amelyen ő és társai késsel lefejeznek egy embert. Eltakarta a szemét és elsápadt a mostani tárgyaláson. A férfi kegyetlenkedéseinek több szemtanúja is volt, akik most vallomást tettek. Mindannyian felismerték a szír férfit, és azt mondták, hogy az iszlám állam tagja, aki rengeteg embert kivégzett. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

 

 

És ezeket olvastad már?