INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

FIÁT MENTETTE A TÓBA FULLADT APA

Fuldokló fiát akarta megmenteni egy férfi, utána ugrott a Rétközi-tóba, de mindketten elmerültek. Apa és fia horgászni indultak, a fiú, amint bemászott a csónakba, a vízbe esett. Az apa a partról ugrott utána, de már egyikük sem jutott ki. A halőr látta meg, hogy baj van, a fiút kihúzta a tóból és a mentőknek sikerült újraéleszteni. Az apát viszont már nem tudták megmenteni, holttestét a búvárok találták meg.

Nézd meg a teljes riportot!

GEREBLYÉVEL VERTÉK FÉLHOLTRA A FIÚT

Gereblyével, lapáttal és bottal vertek félholtra távoli rokonai egy 16 éves fiút Sárkeresztúron. Bevérzett a koponyája, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta és még mindig válságos állapotban van. A helyiek szerint gyakori, hogy a gyerekek összevesznek és egymás ellen fordítják a rokonokat. A fiú családja bosszút esküdött, megfenyegették a támadókat, ezért rendőröket küldtek a településre. Négy verekedőt őrizetbe vettek.

Nézd meg a teljes riportot!

HÁZNAK CSAPÓDOTT, ELFUTOTT A SOFŐR

Családi ház kerítésének csapódott egy részeg sofőr éjjel a Pest megyei Kosdon. Miután összetört autóját már nem tudta beindítani, elmenekült, bár tántorgott és botladozott. Volt, aki utána is kiabált, de ő csak futott. Az egyik szomszéd videóra vette. Az utcában élők azt mondják, állandóan száguldoznak ott a sofőrök, több kerítést betörtek már, ezért sebességkorlátozó táblát szeretnének.

Nézd meg a teljes riportot!

 

PÉNZT KÉRTEK A BETEG KISLÁNYTÓL

Ötmillió forintot akart kicsalni az izomsorvadásos beteg kislány szüleitől egy férfi telefonon. Azt állította, hogy egy svájci cég vezetője és egy nagyobb összeggel szeretné támogatni Lilike gyógyulását. Mindezt bitcoinnal tenné, amelynek átváltásához 5 millió forintot a családnak kellene befizetni. Ezután néhány héttel pedig a család megkapná a közel 50 milliós adományt. A szülők feljelentették a csalót.

Nézd meg a teljes riportot!

BÜNTETÉS HELYETT GYŰRŰT KAPOTT

Nagyon megijedt, remegett az a nő, akit húsvétkor megállítottak a rendőrök. Nem találta az egészségügyi dobozát az autóban, ezért azt hitte, megbüntetik. Ám végül jegygyűrűt kapott. Az ellenőrzést ugyanis a rendőr párja szervezte meg, hogy így kérje meg a kezét. De egy tűzoltó is nagyon meglepte a barátnőjét az emlékezetes lánykéréssel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A menyasszony örömében elsírta magát.

Nézd meg a teljes riportot!

TÜKÖRKÉPÉVEL VIASKODIK A GÓLYA

Tükörképével veszekszik egy gólya napok óta Gyula belvárosában. Táncol, pörög, sőt a szárnyait nyitogatva még rá is támad a tükörképére. Mivel a közelben fészkel egy kéményen, szinte minden nap elmegy harcolni a képmásával. A környékbeliek odajárnak megcsodálni és videóra venni. Szakemberek szerint ez természetes viselkedés a gólyáknál, de vannak veszélyei annak, hogy sok idejét és energiáját elveszi a párbaj képzelt riválisával.

Nézd meg a teljes riportot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?