INSIDER

Szörnyű tragédia: 4 gyermekét egyedül nevelő édesanya halt meg az ivádi balesetben

Az édesanya este egy budapesti gyárban dolgozott, nappal a gyermekeket nevelte.
  • Szerző: Ripost

Szörnyű baleset történt hétfőn a 23-as számú főúton Ivád és Mátraterenye között: egy teherautó és egy személyautó rohant egymásba.

Képünk illusztráció

A súlyos baleset helyszínére többek közt két mentőhelikopterrel vonultak ki a hatóságok, a bejelentés alapján ugyanis legalább hat sérültre lehetett számítani. A helyszínre kiérkező katasztrófavédelem és mentőszolgálat munkatársainak végül a személyautó öt utasa közül kettőt kellett kiemelnie az autóból.

Egyikük, a 33 éves arlói nő életét veszítette, míg a másik sérültet életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel szállították a miskolci kórházba. A többi utas enyhe sérülésekkel került az egri kórházba – közölte az OMSZ szóvivője, Leskó Diána.

A Blikk arról ír, hogy a balesetben életét veszítő nőt négy kisgyermek várta arlói otthonában, közülük hárman tíz éven aluliak. A gyermekeit egyedül nevelő asszony éjszakánként takarítóként dolgozott egy budapesti tortagyárban, ahova a cég többi munkatársával együtt ingázott.

„Minden éjjel felutazott Budapestre, éjszaka dolgozott, nappal pedig nevelte a gyermekeit” – mondta Vámos Istvánné, arlói polgármester, aki ígéretet tett arra, hogy az önkormányzat minden segítséget megad majd az árván maradt gyermekeknek, akik a tragédiát követően nagymamájukhoz kerültek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?