INSIDER

Szokatlan küldetés: Négylábú szökevények nyomába eredtek a budapesti rendőrök

Lerobbant autóból megszökött kiskutyákat mentettek a rendőrök az M44-es úton.
  • Szerző: Ripost

Minden jó, ha a vége jó! – gondolta a kis család, amikor ők is és kiskutyáik is épségben megúszták a nagy kalandot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Történt pedig, hogy egy kétgyermekes család az M44-es gyorsforgalmi úton Budapest felé autózott, mert négy American Bully kiskutyájukat vitték új gazdájukhoz. Egyszer csak lerobbantak, így félrehúzódtak.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A férfi kinyitotta az autó csomagterét, hogy szellőztessen. Néhány perc után azonban észrevette, hogy a kölyökkutyák hordozható kennelének az ajtaja kinyílt és a négylábú csöppségek kiugrottak az autóból, majd elkóboroltak.

Nagy szerencséjükre éppen arra járőrözött két rendőr, akik rögtön segítségükre siettek. A gazda, a chip mellett a kutyusokon lévő nyomkövető segítségével látta, hogy a szökevények az autóút másik oldalán lehetnek. A járőrök a biztonság érdekében korlátozták a forgalmat, majd visszafordultak, és a kutyák keresésére indultak. Meg is találták mind a négy kis csavargót az út melletti árokban - számolt be róla a rendőrség.

A megriadt kis állatokat betették a szolgálati kocsiba és visszavitték őket gazdáikhoz. Közben a családért és az autóért is megérkezett a segítség. A gazdi végül nagyon hálás volt hős rendőröknek, mert nem hagyták őket magukra a bajban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?