INSIDER

Szilveszterkor gyilkoltak meg egy magyar férfit Dunavarsányban

Napokkal később derült ki, hogy megölték a férfit. A letartóztatott személyeknél voltak a sértett személyes tárgyai.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Négy nappal halála után találtak rá otthonában az 56 éves dunavarsányi férfira a rokonai. Mivel először nem merült fel bűncselekmény, ezért a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálta az ügyet, ám az ügybe bevont igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a férfit bántalmazták. Így immár gyilkosság miatt folytatták a nyomozást. A rendőrök 24 óra alatt elfogták azt a három gyanúsítottat, akik megalapozottan gyanúsíthatók a férfi megölésével – írta a police.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 36 éves B. Krisztián, élettársa a 41 éves N. Károlyné, és fia, a 18 éves N. Tamás. Körözést adtak ki ellenük. Végül eljutottak a Komárom-Esztergom megyei Naszály településre, ahol késő este egy Kinizsi utcai háznál, egy Suzuki típusú személygépkocsi körül két, ismerősnek tűnő férfit láttak meg. Az autót azonnal lerohanták a rendőrök, esélyt sem adva a menekülésre. Először a két férfit, majd a házból kilépő asszonyt tartóztatták le. A bujkálásra használt házat ezek után átkutatták, és számos, a megölt dunavarsányi férfi otthonából származó mobiltelefonokat, ékszereket, élelmiszert találtak, amit lefoglaltak. Kiderült, hogy a Suzukit lopás miatt körözik, így azt is lefoglalták.

B. Krisztián, N. Károlyné és N. Tamás tiborszállási lakosok ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – folytatja a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya.

címkék:
És ezeket olvastad már?