INSIDER

Szexragadozó vadászott a nőkre Budapesten, szörnyű dolgokat tett velük – videó

Az erzsébetvárosi rendőrök azzal gyanúsítanak egy külföldi férfit, hogy hat nőt támadott meg Budapesten.
  • Szerző: Ripost

Rablással, szexuális erőszakkal, személyi szabadság megsértésével és súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítanak egy 23 éves nigériai állampolgárt. A fiatal férfi 2019 augusztusa és 2020 áprilisa között hat fővárosi prostituálttal vette fel a kapcsolatot az interneten. Volt olyan nő, akinek nem volt elégedett a szolgáltatásával, ezért nem engedte ki a lakásból, bántalmazta, majd visszavette saját pénzét, és elvette a nő értékeit is. Olyan áldozata is volt, aki visszautasította vele az együttlétet, ezért a férfi fojtogatta és megerőszakolta. Az nem az elkövetőn múlt, hogy a megtámadott nők nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Magyarországon jogszerűen tartózkodó külföldit tavaly április 11-én jelentette fel az egyik bántalmazott prostituált. Az erzsébetvárosi rendőrök még aznap elfogták, és őrizetbe vették a férfit, aki azóta letartóztatásban van. Az eljárás során göngyölítették fel, hogy a fiatal férfi több hasonló bűncselekményt is elkövetett a korábbi hónapokban, de a megtámadott nők akkor nem tettek feljelentést.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat az illetékes ügyészségnek küldik meg – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?