INSIDER

Szentkirályi Alexandra remekül összefoglalta, mi a baj Karácsony Budapestjével

A kormányszóvivő évekig volt főpolgármester-helyettes, így tudja, milyen Budapestért dolgozni. Viszont most csak azt látja, hogy ellene dolgoznak Karácsonyék.
  • Szerző: Ripost

Szentkirályi Alexandra 2014 és 2019 között volt Tarlós István főpolgármester helyettese, ahogy mondja, számára nem munka volt a fővárosért dolgozni, hanem hivatás. Éppen ezért szomorú Budapest jelenlegi helyzete miatt. Facebook-posztjában remekül összefoglalta, hogy mi a legnagyobb baj Karácsony Gergelyék ténykedésével.

„Én úgy hiszem, akkor vagyunk igazságosak, ha mindenkinek adunk egy esélyt, ez Karácsony Gergelynek is járt. Másfél éve volt arra, hogy megmutassa, mire használja azt a bizalmat és felelősséget, amit a budapestiek ráruháztak.

De eddig csak azt láttuk, hogy mi az, amit Karácsony nem szeretne: például időben elkezdeni a Lánchíd vagy a Blaha Lujza tér felújítását, amik a késlekedés miatt milliárdokkal drágultak, miközben a műszaki tartalmuk csökkent ahhoz képest, amit még a Tarlós István vezette fővárosi önkormányzat tervezett.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?