INSIDER

Szegedi kettős gyilkosság: döbbenetes dolog derült ki a bozótvágó késes férfiról

Röviddel szabadulása után gyilkolhatott a szegedi kettős emberölés gyanúsítottja.
  • Szerző: Ripost

Röviddel a szerdán történt szegedi kettős gyilkosság előtt szabadult az a férfi, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-vel. Az ügyészség indítványozta a férfi letartoztatását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Police

Mint a megírta, a 31 éves férfi szerdán este felkereste egy újszegedi erdős részen kialakított fabódéban lakó két ismerősét, majd egy bozótvágó késsel fejbe ütötte, és megölte őket. A két áldozat a helyszínen azonnal életét vesztette. A férfit ezt követően Szeged belterületén a kijárási tilalom megsértése miatt a rendőrök igazoltatták, majd mivel látták, hogy ruházata véres, előállították.

A több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a férfi letartóztatására egy hónapra. A többszörösen büntetett előéletű gyanúsított röviddel büntetés-végrehajtási intézetből történt szabadulását követően és másik büntető eljárás hatálya alatt követte el az életfogytig tartó szabadságvesztéssel is fenyegetett bűncselekményt – tudatta a csoportvezető ügyész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?