INSIDER

Sokkoló részletek a dombrádi gyilkosságról, így találták meg Nórát – fotók

Brutális gyilkosság történt péntek délután Dombrádon. A rendőrség tájékoztatása szerint az Andrássy úton egy családi házban agyonvertek egy 24 éves helyi nőt, akivel vélhetően a párja végzett. A kegyetlen gyilkosság részleteiről a lány testvére és a barátai számolnak be a Ripost-nak.
címkék:

Szerelemféltés miatt verték agyon Nórát

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség testi sértés miatt körözi Lakatos Csabát, azt a férfit, aki vélhetőleg meggyilkolta élettársát, a 24 éves D. Nórát.

Mindig is agresszívan viselkedett a testvéremmel Csaba

– kezdte lapunknak a testvér.

Fotó: police.hu

„Már akkor is, amikor megismerkedtek, nagyon féltékeny volt Nórára. Elfordult olyan, hogy levágta a haját, hogy ne menjen ki az utcára. Volt, hogy eltörte a kezét és a lábát, majd térden állva könyörgött, hogy bocsásson meg neki, Nóra mivel szerelmes volt, ezért meg is tette. Tudtuk, hogy egyszer komoly baj lesz, de erre nem lehetett felkészülni…”

Terhes volt a meggyilkolt lány

Nórának van egy 3 éves kislánya, őt itt hagyta édesanyámra, ő neveli. Rajta kívül van egy 2 éves kisfiúja és egy tavaly novemberben született gyermeke is

– folytatta a testvér.

Fotó: Facebook

„Úgy tudjuk, hogy a gyilkosság idején is állapotos volt, de biztosat csak a boncolás után tudunk majd. Pénteken, a gyilkosság napján volt a kislánya harmadik szülinapja, erre szeretett volna hazajönni, de Csaba nem engedte. Lehet, hogy emiatt esett neki.”

Eltüntethették az ujjlenyomatokat?

Horrorfilmbe illő jelenetek zajlottak le abban a családi házban, ahol szó szerint kivégezték D. Nórát. A információi szerint Csaba rokonai is a háznál voltak az esetnél, ők találták meg a lány holttestét.

Csaba elmenekült, majd néhány perc múlva a rokonok megtalálták a lány holttestét a földön csupa véresen

– mondta lapunknak a lány egyik barátja.

„Szerintem nem akarták, hogy Csabát letartóztassák, ezért megfogták a lányt és a fürdőszobába vitték. Úgy tudom, ott megpróbálták lemosni róla az ujjlenyomatokat, még a haját is megmosták. Ezután az ágyra helyezték, feltörölték a földet és hívták a mentőket. Amikor kérdeztük, a rendőrök is csak annyit mondtak, hogy „meztelen és vizes”…”

Fotó: Facebook

Prostituáltnak használta Nórát

A szomszédok rettegnek, hogy visszatér Csaba a házba, hiszen tudják: korábban is illegális dolgokba keveredett. A családi házban és Budapesten a XX. kerületben laktak, ugyanis a férfi folyamatosan üzletelt.

Itt helyben köztudott volt, hogy Csaba árulja a drogot

– folytatta az barát.

„Nóra nagyon szerelmes volt belé, ezért mindent tűrt neki. Sőt még annál is többet! Elfordult, hogy Csaba bedrogozva hazaállított több férfival és felkínálta nekik Nórát, mint prostituáltat. Végül az nem derült ki, hogy mit tettek a lánnyal.”

Összeomlott a lány családja

A információi szerint Nórának kilenc testvére van, ám az egyik testvére egy évvel korábban életét vesztette, most pedig őt veszítették el.

Borzasztó ez az egész

– mesélte a lány testvére.

„Az öccsünk betegségben halt meg 29 évesen, most pedig Nóri. Édesanyánk nyugtatózza magát, mert máshogy nem tudna jelenleg életben maradni…

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?