INSIDER

Rottweiler marcangolta a kislányt – örök életére megmaradnak a nyomai

Azóta is pszichológushoz jár a csókakői kislány, képtelen elfelejteni, ami történt.
  • Szerző: Ripost

Rácz Éva kislányával, a kétéves Lénával tavaly júliusban hazafelé sétált a nagymamától. Csak pár háznyira voltak az otthonuktól, amikor egy, az úttesten ücsörgő rottweiler minden előzmény nélkül támadásba lendült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

„A mamánál a szőlőt műveltem, amikor meghallottam a feleségem sikítását„ – idézte fel a Blikknek a történteket Rácz László. „Odarohantam, láttam, amint a gazda lecibálta a kutyáját a kislányomról. Léna arca, teste csupa vér volt. Az utca végén le tudott szállni a mentőhelikopter, életveszélyes koponyasérüléssel, válságos állapotban vitte a gyerekemet a Heim Pál kórházba.”

Kiderült, az őrjöngő kutya a kislány fejét, mellkasát marcangolta, letépte a jobb fülét. Léna egy hónap alatt több életmentő műtéten is átesett, mire elhagyhatta a kórházat. Rengeteg plasztikai műtéten van túl és hamarosan a dobhártyáját is megoperálják, mert halláskárosodást és arcidegbénulást szenvedett.

„A mi életünket is kettétörte ez a támadás. A feleségem pszichológushoz hordja Lénát, de neki is szüksége van a kezelésre„ – sóhajtotta Rácz László, aki szomorúan ismerte be, hogy Léna örökre viselni fogja a támadás nyomait. Arra számítunk, hogy Magyar György ügyvédi irodája minden jogi lépést megtesz az érdekünkben.

És ezeket olvastad már?