INSIDER

Rendszámot cserélt, de lebukott

A 29 éves sofőr, más járműhöz tartozó hatósági jelzéseket helyezett fel az autóra, az ellenőrzés során lebukott. Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. 12. 23., h – 09:05 A 29 éves sofőr, más járműhöz tartozó hatósági jelzéseket helyezett fel a gépkocsijára. Az ellenőrzés során vele, és utasával szemben is felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja.
  • Szerző: Ripost

A rendőrök vasárnap délután Tatán a Keszthelyi úton ellenőriztek egy Opelt és annak 29 éves sofőrjét,valamint a 27 éves utasát. Megállapították: a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a személygépkocsira nincs kötve biztosítás, valamint a forgalomból is kivonták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

police

Az is kiderült, hogy a felhelyezett rendszámok nem az Opelhez, hanem egy Suzukihoz tartoznak- írja a rendőrség.

A férfi elismerte, hogy a rendszámokat ő szerelte át. Az igazoltatás során mindkettejükkel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja.

A 29 éves Sz. Róbert ruházatából fecskendő, sodort cigaretta, valamint szárított növényi származék is előkerült, amit a rendőrök a rendszámmal együtt lefoglaltak.

A két főt a Tatai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott. Sz. Róbert ellen szabálysértési feljelentés készült, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és kábítószer birtoklása vétség, a 27 éves P. Gyulával szemben kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók mindkét férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?