INSIDER

„Ott feküdt letakarva” – Zokogva nyilatkozott a halálra gázolt Viki édesanyja

Egy bedrogozott szlovák sofőr rövid időn belül két szabályosan közlekedő biciklist is elgázolt. A 20 éves kézis szörnyethalt a balesetben.
  • Szerző: szbd

Szokás szerint fél négykor indult dolgozni Jánossomorján a kézilabdás lány, Budai Viktória. Pár háztömbre járt csak otthonától, amikor a biciklisávba hajtva elgázolta egy hatalmas fekete terepjáró. A 20 éves lány szörnyethalt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A lányom fél 4 kor indult el otthonról dolgozni az egyik helyi boltba. A bicikliúton haladt, amikor kilenc házra tőlünk elgázolták. A településen működő térfigyelő kamerákat élőben lehet nézni online, s az édesapja munka közben azon vette észre lányának azt a biciklijét, amit Viki a 20. születésnapjára kapott tőlünk júliusban” – emlékezett vissza a Blikknek Budainé Krisztina, az elhunyt lány édesanyja, akivel a férje közölte a tragikus hírt. Ezután a kisfiuknak is elmondták, mi történt a testvérével.

Vikit egy bedrogozott szlovák férfi gázolta halálra

Vikit egy bedrogozott szlovák sofőr gázolta halálra (Fotó: Facebook)

„Amikor hét órakor visszamentünk a helyszínre, a lányunk még mindig ott feküdt letakarva. A rendőrök azt mondták, olyan súlyos sérülések érték, hogy szörnyethalt. Nem tudom, így van-e, de szeretném azt hinni, hogy nem szenvedett. Még elbúcsúzni sem tudtunk tőle, oda sem engedtek hozzá. Mindig zenét hallgatott, valószínűleg így volt ez most is, de egy felfestett bicikliúton akkor sem kellett volna elgázolni. A testvére egy órán át zokogott, miután elmondtuk neki, mi történt, de még biztosan nem fogta fel” – zokogott a 43 éves nő.

Miután a gázoló megölte a fiatal lányt, továbbhajtott Mosonmagyaróvárra, ahol egy kétgyermekes édesapát tarolt le az ottani bicikliúton. A 49 éves László éppen a kislányához tekert, hogy elvigye az óvodába. A férfi a gázolás óta válságos állapotban, kómában van, idegsebészeti műtéten esett át, a gerince is eltört – írta meg a Bors.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?