INSIDER

Brüsszelből jelentkezett Orbán Viktor: Megvédik a magyar családokat – videó

A miniszterelnök Brüsszelből osztott meg egy videót, amiben lényegretörően vázolta, miről tárgyal majd az elkövetkezendő két napban. A magyar családok védelmében fog szót emelni.
  • Szerző: ripost

Brüsszelből, videóüzenetben jelentkezett be a Facebook-oldalán Orbán Viktor.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Magyarország miniszterelnöke hétfő délután utazott a belga fővárosba, hogy egy kétnapos konferencián súlyos és fontos kérdésekről, többek között a klímavédelemről tárgyaljon.

Orbán Viktor Brüsszelből jelentkezett

Orbán Viktor Brüsszelből jelentkezett
Fotó: Facebook

„Palkovics miniszter úrral megérkeztünk Brüsszelbe. Itt még a közterületeken is csak maszkban lehet közlekedni. Amikor majd a járványról fogunk beszélni, itt Magyarország leginkább a gratulációkat szokta fogadni, hiszen egész Európát tekintve Magyarországon a beoltottság az uniós országok között az első-második helyen áll. Lesz szó a migrációról, de a legfontosabb a környezet- és a klímavédelem kérdése. Mi ahhoz az országcsoporthoz tartozunk, aminek az a véleménye, hogy a klímavédelem költségeit a klímaromboló nagy cégeknek kell megfizetniük. Van olyan csoport, ami inkább az emberekkel, a családokkal fizettetné meg. Ez akár húszezer forint is lehet havonta egy átlagos magyar család esetében. Mi ezt nem tudjuk elfogadni. A csata elején vagyunk, remélem, Magyarországnak végül sikerül érvényesíteni az érdekeit” – fogalmazott Orbán Viktor.

A videót itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?